Bolsius maxi-lichten

Bolsius maxi-lichten: De 10-uurs maxi theelichten en maxi waxinelichten van Bolsius zijn ideaal voor dagelijks gebruik

9 producten

  • € 46,99
   • € 6,49
    • € 37,99
     • € 24,89
      • € 117,99
       • € 18,39
        • € 103,99
         • € 38,49
          • € 9,99

          9 producten

          Bolsius maxi theelichten en maxi waxinelichten zijn er niet alleen voor binnen, om bijvoorbeeld gerechten warm te houden, als sfeermakers of om nare geuren weg te werken, maar ook voor in je tuin. Op je tuintafel, in je loungehoek, of om een tuinfeest of barbecueparty feestelijk aan te kleden. Uiteraard zijn er goedkope Bolsius maxi-theelichten online e bestellen bij Kaarsenfakkels.nl

          Sfeermakers in huis en tuin

          Theelichtjes, waxinelichtjes en maxi theelichten worden vooral gebruikt als sfeermaker. Het eerste wat mensen vaak doen als ze thuiskomen, is kaarsjes aansteken. Omdat ze sfeer brengen, maar ook een bepaalde rust geven. Zeker na een lange dag werken. Of ze geven juist energie. Want als het in je huis gezellig is, krijg je vanzelf zin om leuke dingen te doen. Zoals koken, muziek luisteren of een boekje lezen. Ook je tuin.

          Verschillende soorten branduren

          Waxinelichtjes nemen nauwelijks ruimte in beslag. Je kunt dus makkelijk een hele voorraad aanschaffen, zodat je altijd licht in huis hebt bij onverwachte momenten. En hoe meer kaarsjes tegelijk je aansteekt, hoe sfeervoller het eruit ziet. Bovendien kun je ook nog kiezen uit waxinelichtjes met verschillende branduren. Zo kun je voor huishoudelijke toepassingen kiezen voor lichtjes met een korte brandduur en voor lichtjes in je woonkamer of tuin voor lichtjes met een extra lange brandduur zodat je onbekommerd kunt genieten en niet de hele avond bezig bent met het verwisselen van kaarsjes.

          Extra voordeel met grootverpakking

          Bolsius waxinelichtjes, theelichtjes en maxi theelichten zijn voor België en Nederland de nummer 1 in waxine- en theelichtjes. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 22.00 uur besteld, dan de volgende dag al bij je in huis.

          Bolsius maxi theelichtjes online kopen bij Kaarsenfakkels.nl

          Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius maxi theelichtjes voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en maxi theelichtjes.

          Filters
          INSPIRATIE EN VOORDELEN
          exclusieve kortingen tot 50%