Kerstmis kaarsen

Kerstmis kaarsen

Zodra kerst nadert begint het bij de meeste mensen te kriebelen. Het huis wordt versierd met adventskransen, een kerstboom en andere kerstdecoratie. Uiteraard mogen daarbij geen kaarsen ontbreken. En met de kerstkaarsen van Le Chique beleef je een onvergetelijke kerst. Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste assortiment aan kerstkaarsen voordelig voor je online staan.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kaarsen met verschillende taferelen

De kerstkaarsen van Le Chique zijn bezet met een zilverkleurige metalen tinlabel. Daarbij kun je kiezen uit kaarsen met een kersttafereel van één of meerdere rendieren, of kaarsen met 'Merry Christmas' of 'Happy New Year' erop. Ook kun je kiezen uit rustiekkaarsen of stompkaarsen in verschillende kleuren en groottes. We hebben bruinkoperen, wijnrode, roodkoperen, witte en ivoorwitte kaarsen. Wil je echt iets bijzonders? Combineer dan verschillende maten en kleuren met elkaar en zet de kaarsen samen op een tableau. Uiteraard kun je ook kiezen voor eenzelfde kleur, maar verschillende opdrukken combineren. Liever wat meer gewoons op de kersttafel? Dat kan natuurlijk met de stompkaarsen met mooie en vrolijke kerstteksten en kerstopdrukken zoals de kerstman, rendier, kerstboom, kerstbel en sneeuwpop 

Een warm gevoel

De Kaarsen en Fakkels kerstkaarsen geven het Belgische en Nederlandse kerstfeest een warm gevoel. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen