Fakkelolie

Fakkelolie

Bestel online bij Kaarsenfakkels.nl verschillende soorten fakkeloliën voor je tuinfakkels

 

Of je nu een traditionele lichtgevende gele vlam wilt, of meer feestelijk gekleurde vlammen, je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Want zeg nu zelf: wat is er heerlijker dan 's avonds na een lange dag een of meerdere fakkels aan te steken in je tuin en alleen nog maar te genieten met een natje en een droogje? Maar om de fakkel aan te kunnen steken, is er wel fakkelolie nodig. Wij bieden je de fakkelolie online scherp geprijsd aan

Fakkelolie

De paraffine fakkelolie van Farmlight is ontvlambaar en is geschikt voor glasvezel- en katoen fakkellonten. Deze fakkelolie kun je voor eender welke tuinfakkel gebruiken. Mocht er eerder kerosine in de lamp zijn gebruikt, zullen de resten hiervan altijd een typische petroleumlucht verspreiden. Zorg dus dat de fakkel of lamp eerst goed gereinigd wordt en gebruik een nieuwe lont. Als dit gedaan is kan de fakkelolie van bijvoorbeeld Kaarsen en Fakkels ervoor zorgen dat de fakkel reukloos brandt.

Gekleurde tuinfakkel olie

Wil je liever gekleurde vlammen, kies dan voor de Living Colors gekleurde vlamolie. Deze fakkelvloeistof werkt alleen in combinatie met de speciale bijgeleverde glasvezellont en is geschikt voor alle bamboe tuinfakkels. Deze olie tuinfakkel rookt niet en is milieuvriendelijk. Je hebt de keuze uit rood, groen, oranje, paars of blauw.

Hoe steek ik mijn fakkel aan?

Schroef de dop van het reservoir van de fakkel los en vul het tankje met de fakkelolie. Doe de dop weer op het reservoir en wacht 5 minuten anders brandt het lont niet goed. Die moet namelijk eerst goed doordrenkt zijn met de fakkelolie. En als de tuinfakkel olie is opgebrand, vul je het reservoir gewoon weer bij. Niets staat je welverdiende relaxte avond nog in de weg. 

Fakkelolie kopen

Bij Kaarsenfakkels.nl kun je terecht voor het fakkelolie kopen en meer, je kunt ook de bijbehorende tuinfakkels bij ons kopen. Vandaag voor 20.00 uur je fakkelolie besteld dan morgen al in huis. Zowel leverbaar in België als Nederland.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen