Gekleurde vlam olielamp

Gekleurde vlam olielampjes zijn reeds gevulde met een olie die in het donker een sfeervolle gekleurde vlam geeft. Is de vloeistof uiteindelijk opgebrand dan zijn de reservoirs gewoon na te vullen met lampenolie. In de schitterende cadeau verpakking, met zwart fluwelen opdruk, zitten ook duurzame glasvezellontjes toegevoegd

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gekleurde vlam olielampen: Kaarsen en Fakkels verkoopt naast gewone glazen olielampjes ook olielammpjes met matglas met gekleurde vlamolie. Qua kleuren kun je kiezen tussen rood, groen, paars, roze of oranje. Speciaal voor de Kerst hebben we ook olielampjes met gekleurde vlam met een kerstmotief op de olielamp. We verkopen ook een doos met een aantal kleine lampjes die je makkelijk kunt wegzetten op bijvoorbeeld een toonbank in je winkel of een beurs om weg te geven aan klanten.

Meteen klaar voor gebruik

Alle olielampen zijn op voorhand gevuld met gekleurde vlamolie dus meteen klaar voor gebruik. Als je ze eenmaal in huis hebt, kun je ze wegzetten op je tafel, je dressoir of zelfs buiten in de tuin en genieten van de prachtige vlammen. En is de olie op? Dan kun je opnieuw vullen met eenvoudige lampenolie. Of nieuwe bestellen bij Kaarsen en Fakkels.  Houdt de lont circa 1 cm hoog bij de gekleurde vlam olie die er standaard inzit maar bij het navullen van het reservoir met gewone lampenolie moet de lont maximaal 1 mm hoog zijn. Zo krijg je de perfecte olielamp vlammetjes.

Leuk om cadeau te doen

Ook zijn de olielampjes met gekleurde vlammen te koop als luxe cadeau van vijf olielampjes met verschillende kleuren vlammen. Ze zijn verpakt in een stevige kartonnen doos, maar je kunt ook kiezen voor een zeer luxe ogende parfumverpakking met fluwelen bezetting op de doos. En zo hebben we nog meer soorten luxe verpakkingen. Erg leuk om cadeau te geven of om jezelf een keer lekker te verwennen.

Levering in België en Nederland

We hebben genoeg keuze, dus maak snel je bestelling online op internet. Want als je vandaag voor 22.00 uur bestelt, heb je de olielampjes morgen al in huis. Dat geldt zowel voor Nederlandse als Belgische klanten. En als je er extra veel in een keer bestelt, ben je voordeliger uit.

Gekleurde vlam olielampjes online kopen bij Kaarsen en Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan olielampjes met gekleurde vlam voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en gekleurde vlam olielampen.