Gouda waxinelichtjes

Gouda waxinelichtjes: De waxinelichtjes, maxi theelichten en theelichtjes van Gouda hebben karakteristieke aluminium cups in goudkleur en stearine wax

4 producten

  • € 55,99
   • € 34,99
    • € 45,99
     • € 50,99

     4 producten

     Bestel voordelig een groot verpakking Gouda theelichtjes

     Gouda waxinelichtjes en theelichtjes staan door hun gouden messing kleur héél chic in je interieur en zo creëer je een stijlvolle uitstraling. Bij Kaarsenfakkels.nl bestel je deze Goudsche waxinelichtjes eenvoudig online tegen de beste prijzen.

     Topkwaliteit uit Gouda

     Gouda stearine waxinelichtjes zijn van de hoogste kwaliteit. Je weet dus zeker dat je iets moois in huis haalt als je deze kaarsjes bestelt. En als je kaarsjes in verschillende maten bestelt, kun je eenvoudig een persoonlijk en mooi kaarsentableau maken. Niet alleen verschillen de cups qua hoogte, maar ook de diameter van de gouden cups is verschillend en de brandduur. Zo kun je kiezen uit waxinelichtjes met 4, 6, 8 of 10 branduren. Als je deze met elkaar combineert, kun je leuke compilaties krijgen.

     Voor een chique Goudse uitstraling

     Waxinelichtje van Gouda zijn de beste lichtjes om te bestellen voor de Nederlandse en Belgische markt, als je je interieur een extra chique look wil geven. En hoe meer kaarsjes je bestelt, hoe sfeervoller je huiskamer zal zijn. Bovendien ben je extra voordelig uit als je meerdere kaarsjes tegelijk bestelt. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je aangeleverd.

     Filters
     INSPIRATIE EN VOORDELEN
     exclusieve kortingen tot 50%