Metalliek gelakt rustiek

Metalliek gelakte, gekleurde rustiek stompkaarsen, van onder meer het kaarsenmerk Bolsius, online eenvoudig te bestellen bij de Kaarsenfakkels webshop

9 producten

  • € 24,29
   • € 24,29
    • € 18,89
     • € 18,89
      • € 13,79
       • € 13,79

       9 producten

       Dé trendy en populaire kaars van dit moment en zeer geschikt voor in je huis of tuin. Ook in de horeca worden de kaarsen vaak gebruikt. Juist door hun chicque look. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je de meest gangbare kleuren en maten, van deze metallic gekleurde rustiek kaarsen, online staan.

       Extra lang genot

       Omdat de metallic rustiek stompkaarsen een erg lange brandduur hebben, kun je extra lang genieten zonder dat je continu kaarsen moet verwisselen. Plof in je relaxstoel of fauteuil en geniet met volle teugen van de vlammende kaarsen. De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: van zilver tot koper en antraciet. Bovendien kun je ook nog kiezen tussen cilindervormige stompkaarsen of bolvormige stompkaarsen, al naar gelang je voorkeur. Want verder is er geen verschil tussen de kaarsen, met uitzondering van de brandduur.

       Perfect te combineren

       De verschillende soorten metallic stompkaarsen zijn perfect met elkaar te combineren. Het mooiste is om te variëren in lengte of dikte en niet in vorm, maar ook daar ben je natuurlijk vrij in. Door het ruime aanbod kun je variëren in tinten, geïnspireerd op de herfst zoals bijvoorbeeld bruin met koperbruin en koper, of goud met zilver tijdens de Kerstdagen. Of alleen zilver als je een overwegend wit met zwart interieur hebt. Zilver kan ook heel chique staan bij een belangrijk etentje. Kortom: alles is mogelijk en wij bieden je alle gangbare kaarsen online zodat je makkelijk een keuze en bestelling kunt maken.

       Vandaag bestelt, morgen in huis

       Bolsius rustieke metallic gekleurde stompkaarsen zijn trendzetters en populair in de hele Benelux. Als je een grootverpakking bestelt, ben je voordeliger uit. Plaats vandaag nog voor 20.00 uur je bestelling, dan kun je morgen je huis al gezellig en sfeervol aankleden met de stompkaarsen.

       Filters
       INSPIRATIE EN VOORDELEN
       exclusieve kortingen tot 50%