Horeca dinerkaarsen

Horeca dinerkaarsen en gotische kaarsen, van o.a. de merken Bolsius en Smulders Deco Horeca dinerkaarsen, voordelig online bestellen voor je restaurant, bar, café, hotel of voor bij een evenement? Dat kan goedkoop en snel, in grootverpakking, bij het groothandels assortiment van Kaarsenfakkels.nl

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Smulders Deco horeca dinerkaarsen de juiste keuze voor je restaurant

Horeca dinerkaarsen bestellen? Koop deze lange slanke tafelkaarsen in grootverpakking tegen een sfeerprijs bij Kaarsenfakkels.nl en krijg ze morgen al geleverd. Gebruik je thuis veel dinerkaarsen, dan is het verstandig om ook gebruik te maken van onderstaande voordeelverpakkingen. Alle sfeerproducten zijn geprijsd inclusief 21% btw. Zijn de grootverpakkingen tijdelijk uitverkocht, bekijk dan hier de kleinverpakking exemplaren of reserveer ze even per email. 

Over het algemeen adviseren wij om je keuze op de Smulders Deco dinerkaarsen te laten vallen. Dit zijn namelijk hard geperste dinerkaarsen die de beste brandeigenschappen hebben en ook nog het voordeligste zijn. De Smulders Deco kaarsen worden in de EU vervaardigd en daarbij wordt alleen zuivere paraffine gebruikt. Dit voorkomt roeten en verlengd de brandduur.

Bolsius Horeca professional dinerkaarsen online kopen

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco en Bolsius Horeca professional dinerkaarsen, kroonkaarsen, huishoudkaarsen en gotische kaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en Horeca dinerkaarsen. Bestel dinerkaarsen vandaag in grootverpakking en heb ze vaak de volgende dag al geleverd met de chauffeur van PostNL. Haal je het liever op bij een PostNL afhaalpunt? Maak deze keuze kan eenvoudig bij het betaalproces.