Bedruk dinerkaarsen

Laat je dinerkaarsen bedrukken door het atelier van Kaarsenfakkels.nl Sfeervolle kandelaar dinerkaarsen voor thuis of in de horeca, om te branden of als promo gift weg te geven. Dinerkaarsen 240/21 voor in een kandelaar met foto, tekst of logo laten bedrukken in enkele kleur, zwart-wit of in full colour. Eenvoudig online te bestellen bij de professioneel in bedrukte relatiegeschenk en cadeau kaarsen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zowel voor diners als themafeesten

De dinerkaarsen of tafelkaarsen zoals ze ook wel genoemd worden, zijn vooral bedoeld voor dinerevenementen of voor in de horeca. Of voor themafeesten. Zo kun je kaarsen met delfts blauw laten bedrukken. Uiteraard kun je de kaarsen ook als particulier bestellen om thuis te gebruiken voor een bijzonder feest met vrienden en familie. Ook schitterend zijn onze kroonkaarsen of gotische kaarsen met bedrukking.

Keuze uit verschillende formaten

Je kunt bij dinerkaarsen, die ook wel horecakaarsen worden genoemd, kiezen uit verschillende formaten en de kleuren wit of ivoor. Wit en ivoor laten de tekst of afbeelding het duidelijkst zien en passen in iedere omgeving.

Hoe wij werken

Onze werkwijze is eenvoudig. Maak een keuze uit onderstaande hoeveelheden en stuur ons een bestand in hoge resolutie. Wij regelen de rest op een professionele manier. Heb je zelf geen foto of tekst voorhande, dan kunnen wij ook iets voor jou ontwerpen. Uiteraard leggen we vooraf altijd ons ontwerp voor en drukken niets zonder je goedkeuring. 

Bestel eenvoudig online vanuit België of Nederland

Bestellingen kunnen zowel vanuit België als Nederland geplaatst worden. Wij hanteren dezelfde leveringsvoorwaarden. Hoelang na de bestelling je de kaarsen ontvangt, is afhankelijk van de complexiteit en de hoeveelheid van je bestelling. Overigens zijn alle kaarsen voorzien van een krasbestendige laag dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de afbeelding zal beschadigen tijdens transport of bij het vastpakken en verplaatsen ervan. Ook voor bedrukte kaarsen geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden.

INSPIRATIE EN VOORDELEN
exclusieve kortingen tot 50%