Kaarsen accessoires, onderzetters, glaasjes, kandelaars e.d.

Accessoires voor kaarsen en waxine- of theelichtjes nodig? Hier vind je o.a. alle onderzetters voor kaarsen, glaasjes voor waxinelichtjes of refill kaarsen, schalen voor drijfkaarsen en houders voor dinerkaarsen

 

Je wilt een kaars in je kandelaar steken maar de kaars is net te breed. Of te smal. Herkenbaar? Om die ergernissen onder meer te voorkomen, heeft het merk Bolsius een ruim assortiment accessoires die voorkomen dat je aandacht tijdens een romantisch diner wordt afgeleid door een wiebelende kaars. Kaarsenfakkels.nl zorgt ervoor dat je online deze handige kaars en waxine accessoires voordelig en snel online kunt kopen.

Van hechtwas rondjes tot kandelaars

Als je kaars net niet past, kun je gebruik maken van hechtwas rondjes of kaarsenpassingen en kaarsmanchetten. Met een kaarsenslijper kun je een kaars precies op maat maken, zonder dat de kaars stuk gaat. Ook kun je een stukje van de top afschaven en zo je eigen gotische kaars maken. Bolsius heeft ook kandelaars in het assortiment om je kaarsen mooi neer te zetten op je net gedekte tafel. Of als decoratie op je dressoir of je salontafel.

Van onderzetters tot aanstekers

Heb je ook stompkaarsen in huis? Bestel dan een aantal glazen of keramische onderzetters van Bolsius. Je zult zien dat je stompkaars net iets steviger staat. Bovendien vermijd je nare kaarsvlekken op je tafelkleed als de kaars per ongeluk gaat lekken. Dat kan altijd gebeuren, zeker als je buiten zit en het net even waait waardoor de kaars niet mooi recht naar beneden opbrandt. En voor waxinelichtjes zijn er kleine glaasjes verkrijgbaar waar de kaarsjes perfect in passen. Bolsius heeft ook speciale aanstekers om je kaarsen aan te steken. Door de lange vuurmond verbrandt je nooit je vingers. De aansteker werkt op gas, dus je kunt hem altijd opnieuw vullen.

Leverbaar in België en Nederland

De accessoires van Bolsius zijn leverbaar in België en Nederland. En als je vandaag voor 22.00 uur je bestelling plaatst, heb je het de volgende dag al in huis.