Figuurkaarsen

Figuurkaarsen

Luxe design figuurkaarsen in diverse trendy vormen en kleuren. Prachtige kaars cadeaus of interieur opfrissers voor jezelf

 

Vormen zoals een Liefdes Hart, Love, Kat en Hond of als de beroemde monumenten Eiffeltoren en de Big Ben. Deze prachtig gedetailleerde, van hoge kwaliteit zijnde, kaarsen hebben alle een egale laklaag in modieuze kleuren. Deze kleurrijke kaarsen zijn een ware aanwinst voor je interieur. Exclusief bij Kaarsenfakkels.nl online tegen de beste prijzen en snel geleverd

Luxe design figuurkaarsen

Het verfraaien van je leefomgeving is nog nooit zo makkelijk geweest als met onze luxe design figuurkaarsen. Van saai maak je je interieur direct weer hip en trendy. De exclusieve figuurkaarsen zijn van hoge kwaliteit, je kan begrijpen dat deze luxueuze kaarsen ook een erg gewild en origineel cadeau zijn. Schitterende luxe design figuurkaarsen exclusief bij Kaarsenfakkels.nl.

Gelakte figuurkaarsen

Onze gelakte figuurkaarsen komen in verschillende vormen en kleuren. Zo is de middelvinger kaars erg gewild. Maar de ananas blijft ook populair in het interieur, hoe leuk is dit te combineren in de vorm van een ananas kaars? Of wil je liever je liefde uiten in de vorm van een hart kaars? Of altijd het Fabergé-ei al eens ins huis willen hebben? Maar dan nu in kaars vorm. Of een granaat of wapen? De keuze is reuze!

Decoratieve handkaarsen

Een deel van het assortiment van de luxe design figuurkaarsen zijn kaarsen in een hand-vorm. Zoals met het peace-teken, maar ook een hand die zijn duim opsteekt, leuk om te geven als iemand iets goed heeft gedaan. Of als je iemand graag succes wilt wensen kun je de fingers crossed kaars cadeau geven. Deze kaarsen zijn goed voor 30 branduren.

Figuurkaars kopen

Zoals je begrijpt zijn er genoeg opties voor een figuurkaars. Zo hebben we verschillende kaarsen in verschillende vormen. Al onze figuurkaarsen zijn gelakt in verschillende kleuren en zijn realistisch vormgegeven. Het is bijna zonde om ze aan te steken, maar te leuk om dit weer niet te doen. Ze zijn ook nog eens in een opvallend formaat verkrijgbaar en hebben veel branduren. Onze cadeaukaars is bijvoorbeeld 8 cm hoog en brand 50 uur.