Kerst

De temperaturen dalen, het wordt weer eerder donker en het einde van het jaar nadert. Bijna tijd voor kerst! Een gezellige periode die vaak in het teken staat van familie en vrienden. En natuurlijk gezelligheid en eten. Wij hebben alles om huis en kersttafel om te toveren tot de perfecte kerstsetting.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kerst kaarsen

Het heel jaar zijn kaarsen gezellig in huis, maar als het vroeg donker wordt buiten, kunnen we wel wat gezelligheid gebruiken binnen. Met ons assortiment kun je het zo sfeervol maken als dat je het zelf wit, zoals met onze kerst kaarsen. Denk hierbij aan kerst kaarsen in de vorm van een kerstboom, of een cadeautje, of kerst kaarsen met een geur. Kerst kaarsen voor op de kersttafel tot als je die ene kerstfilm voor de honderdste keer op de bank gaat kijken en gezellig de kerst kaarsen aansteekt.

Decoratie kersttafel

Tijdens kerst wordt er veel tijd doorgebracht aan de kersttafel, dus deze wil je er natuurlijk graag mooi uit laten zien. Wij hebben alle decoratie om je kersttafel af te maken, denk hierbij aan mooie kerst servetten en een angel chime. Zelf hoef je alleen nog maar voor je borden en het eten te zorgen. Met de decoratie op je kersttafel kun je alle kanten op, zo kun je een kleur aanhouden op je kersttafel, of bijvoorbeeld een witte ondergrond en witte borden, met zilver en gouden decoratie. Of wat dacht je van traditioneel rood en groen als decoratie voor je kersttafel?

Kaarsen kersttafel

En wat natuurlijk ook niet mag ontbreken zijn kaarsen op de kersttafel. Wil je niet zulke uitgesproken kaarsen op je kersttafel dan kun je vast wel geschikte andere kaarsen vinden op onze site. Zo hebben we ook mooie drijfkaarsen en druipkaarsen. Onze kaarsen kersttafel hebben ook allemaal een lange brandduur, dus zo kom je nooit zonder gezellige sfeertoppers te zitten. Je kaarsen voor je kersttafel worden als je voor 20:00 uur besteld, de volgende dag geleverd.