Bloemsteekkaarsen

Ben je ook zo creatief aangelegd en wil je daarom zelf bloemstukjes of kerststukjes maken? Bekijk dan ons assortiment dunne, lange bloemsteekkaarsen alias offerkaarsen met goede brandeigenschappen. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je de goedkoopste bloemstuk kaarsen online staan

5 producten

  • € 154,99
   • € 179,99
    • € 169,99
     • € 184,99
      • € 169,99

      5 producten

      Handige en mooie slanke kaarsen

      Bloemstukjes zijn erg leuk om te maken. In de lente om de frisse geur van bloemen in huis te halen. In de herfst zijn de prachtig gekleurde blaadjes van de bomen erg gewild. En wat is er dan mooier om deze natuurlijke schoonheid te combineren met dunne, lange bloemsteekkaarsen? Ook in de aanloop naar kerst zijn de bloemsteekkaarsen ideaal om te gebruiken bij kerststukjes, een adventskrans en zelfs in een grafkrans. De kaarsen zijn zo gemaakt dat je ze eenvoudig en snel in bloemstukjes kunt prikken of in het groene schuim dat speciaal gebruikt wordt voor bloemstukjes.

      Wil je echt verrassend uit de hoek komen? Maak je eigen bruidsboeket en vul het op met onze lange bloemsteekkaarsen en verras je familie en vrienden met je unieke boeket.

      Snelle levering

      Beginnen je handen al te jeuken en wil je snel aan de slag? Bestel vandaag voor 20.00 uur de bloemsteekkaarsen, dan heb je ze de volgende dag al in huis. We leveren de kaarsen zowel in België als Nederland.

      Filters
      INSPIRATIE EN VOORDELEN
      exclusieve kortingen tot 50%