Vuurblikken

Vuurblikken

De vuurblikken van Kaarsenfakkels.nl zijn stalen blikken met daarin paraffine (kaarsvet) die grote vlammen geven. Meer plezier, warmte en sfeer met vuurblikken

Wij hebben vuurblikken in de grote en kleine uitvoeringen. De vuurblikken en vuurblikjes worden ook wel eens vlampotten, blikvuur of vlampotjes genoemd. Vuurblikken bieden door hun grote vlam gegarandeerd sfeer én warmte! De grote vuurblikken steek je het beste aan met een gasbrander om zo de grote vlam sneller te creëren. Het kan natuurlijk ook met een aansteker, leg dan eerst even het blik op de zijkant zodat het aansteken van de lonten makkelijker is. Houdt wel rekening dat het dan circa een uur duurt voordat de grote vlam verschijnt. De kleine vuurblikjes kunnen gewoon simpel met de aansteker aangestoken worden. Kaarsenfakkels.nl is je online vuurblikken specialist. 

Bekijk hier de youtube film van de grote brandende vuurblikken

Meer sfeer door een combinatie van buitensfeer producten

Wil je nog meer gezelligheid buiten in de tuin of op balkon en terras? Denk dan eens om de vuurblikken te combineren met bamboe tuinfakkels en sfeervolle terras tafelkaarsen zoals de lowboys en twilight kaarsen of de Bolsius starlight kaarsen. Dit zijn kaarsen in glas die speciaal voor buiten zijn vervaardigd. Ben je op zoek naar geurende kaarsen in glas voor binnen, die hebben wij ook namelijk de Bolsius geurglas kaarsen.

Vuurblikken en vuurblikjes online kopen bij Kaars en Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco vuurblikken voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, grote binnen kaarsen en vuurblikken.