Black Friday Week

Vrijdag 24 november 2023 is het Black Friday. Dat betekent spectaculaire acties in veel webshops. Wij bij Kaarsenfakkels.nl doen daar natuurlijk graag aan mee. Niet alleen op de 27ste, maar ook in de hele week ervoor! Black Friday kortingen op Kaarsen, Theelichtjes, Fakkels, Olielampen en meer. Profiteer van hoge kortingen en krijg bij iedere bestelling een sfeervol cadeautje ter waarde van € 9,99 (zolang de voorraad strekt)

Maak snel gebruik van deze mooie aanbiedingen want op = op.

De aanbiedingen lopen van vrijdag 17 november tot en met Black Friday 24 November

 

Black Friday

24 november is het weer zover: Black Friday! Ook wij hebben weer verschillende mooie aanbiedingen voor je, zodat jij de mooiste sfeertoppers in huis kan halen voor een leuke prijs. Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse dag. Dit is de vrijdag na Thanksgiving en in Amerika is iedereen vrij. Een goede dag dus om alvast kerst inkopen te doen en een mooie gelegenheid voor winkels om te stunten met de beste aanbiedingen. In Nederland doen ook steeds meer winkels online en offline mee aan Black Friday, zo ook Kaarsenfakkels.nl. Wat je kan verwachten zijn mooie aanbiedingen om je huis gezellig te maken tijdens de donkere dagen.

Cyber Monday

De maandag na Black Friday is het Cyber Monday. Bij ons kun je de hele week genieten van mooie aanbiedingen. Dus ook maandag 27 November tijdens Cyber Monday. We geven je dus een hele week de tijd om te profiteren van onze mooie aanbiedingen en de leukste sfeertoppers in huis te halen. Met bij iedere bestelling een leuk sfeer presentje gratis.

Houd dus onze pagina in de gaten of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden van onze Black Friday Week!