Glazen olielampjes

Glazen olielampjes

 Glazen olielampjes met duurzame glasvezel lontjes waardoor ze schitterend en langdurig zullen branden

Glazen olielampjes die koop je eenvoudig online bij Kaarsen en Fakkels. wij verkopen namelijk prachtig kleine en moderne glazen olielampjes met een glasvezellont van uitstekende kwaliteit. Schitterend als ze branden deze trendy olielampen van glas. Ze zijn eenvoudig na te vullen met traditionele lampenolie. Kaarsenfakkels.nl verkoopt je deze glazen sfeermakers met de beste online prijzen en levert ze na de bestelling direct uit.

Verschillende vormen

Met deze prachtige moderne olielampjes ga je een relaxte avond tegemoet. Of je nu binnen op de bank zit, of lekker buiten in het avondzonnetje. Want de olielampjes zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De glazen olielampjes bestaan er in verschillende vormen: van bolvormig, hartvormig, zandlopervormig tot belvormig of bloem tulpvormig lang en innimini klein tot zelfs olielampjes met twee vlammen en drie vlammen. En speciaal voor de Kerst hebben we een handvervaardigde olielamp met rendiermotief.

Olielamp glas

Ons assortiment bevat verschillende olielampen, van eenvoudige olielampjes met alleen een glazen bol of olielampen glas met glazen bollen hierin. Daarnaast hebben we ook mooie glazen olielampen met bijvoorbeeld rendieren als ondersteuning. Het glas is goed bestendig tegen de warmte van de olielampen glas en zo kun je ook mooi zien hoe de olielamp brandt en uiteraard ook makkelijk zien hoeveel olie er nog in zit. Naast olielampen bevat ons assortiment ook windlichten op olie, of led of waxinelichtjes.

Gekleurde vlamolie

Je kunt in de olielampjes ook in plaats van paraffine olie gekleurde olievloeistof van Living Colors doen. Je krijg dan een bijzonder mooi effect. Vooral tegen een witte muur geven de gekleurde vlammetjes van Living Colors een fantastisch mooi resultaat. Je zou je zo in oosterse sferen wanen.

Snelle levering

Maak vandaag voor 22.00 uur een keuze uit de verschillende soorten olielampjes en plaats je bestelling eenvoudig online. Bij een afname van meerdere lampjes tegelijkertijd ben je voordeliger uit. Bovendien heb je dan altijd lampjes in huis voor onverwachte momenten of om weg te geven bij onverwachte feestjes. Dezelfde levertijd geldt zowel voor klanten in België als in Nederland.

Glazen olielampjes online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan olielampjes van glas voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en olielampen.