Gekleurde vlam kaarsen

Wil je echt iets bijzonders? Bestel dan een taartkaarsjes of olielampjes met gekleurde vlammen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De gekleurde vlammetjes zorgen voor net iets meer sfeer tijdens een romantisch diner of een bijzonder feestje. Kaarsenfakkels.nl heeft gekleurde vlam kaarsjes en olielampjes voordelig voor je online staan.

Verschillende kleuren vlam

Ideaal als je een bijzonder cadeautje wilt geven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor kaarsen met rode vlammen voor valentijn, een verlovingsfeest of zelfs een trouwfeest. Of oranje gekleurde vlammen voor koningsdag of tijdens een voetbalwedstrijd van Oranje. En we hebben ook  theelichtjes met groen gekleurde vlammen.

Milieuvriendelijk

Gebruik je de kaarsen in een verduisterde ruimte, dan krijg je een prachtig schouwspel, zeker als je de verschillende kleuren kaarsen combineert. Doordat de kaarsen zijn samengeperst uit zout, lijkt het net of de kaarsen uit steen zijn gemaakt. Met deze bijzondere theelichten en dinerkaarsen is je Belgische of Nederlandse feestje gegarandeerd een succes. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

INSPIRATIE EN VOORDELEN
exclusieve kortingen tot 50%