Buiten- en tuinkaarsen

Buiten- en tuinkaarsen

Kaarsen en Fakkels verkoopt ook sfeervolle tuinkaarsen

 

Tuinkaarsen speciaal voor buiten in je tuin en terras als decoratie of voor op je tuintafel en balkon. De tuinkaarsen worden regelmatig ook gebruikt voor op het terras in de horeca en bij strandtenten. Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste aanbod aan mooie en originele buitenkaarsen met de scherpste prijzen voor je online staan.

Extra dikke lont

De buitenkaarsen hebben allemaal schitterende kleuren en dito vlammen. Dat komt vooral door de lonten, die extra dik zijn waardoor ze niet snel uitgaan. Zelfs niet bij een zomerbriesje. Hierdoor kun je onbekommerd genieten en feesten, zonder dat je continu je kaarsen in de gaten moet houden. Uiteraard hebben we ook een buitenkaars met citronella om de lastige muggen bij je weg te houden.

Van betonnen buitenkaarshouders tot cupcake kaarsen

Ben je op zoek naar originele buitenkaarsen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want naast de traditionele Bolsius partylights en citronella waxinelichtjes, hebben we nog veel producten om je tuin te versieren. Bijvoorbeeld de robuuste lichtgrijs in cement gegoten, betonnenlook, buitenkaarshouders in vierkante en ronde vorm. Een echte blikvanger en een trendy must voor je tuin. Of moderne witte wax windlichtjes, waardoor je je meteen op Ibiza waant. Helemaal bijzonder zijn de gekleurde buitenkaarsen in de vorm van een cupcake. Anderen zien hier een geopende tulp in. De betonnen kaarsenhouders, de waxen windlichten en de cupcake kaarsen zijn allemaal eenvoudig herbruikbaar. Hoe? Door er simpelweg weer een refill buitenkaars in te plaatsen. Je hebt er dus jarenlang plezier van.

Een must voor zwoele avonden

De tuinkaarsen van Kaarsen en Fakkels zijn voor Belgen en Nederlanders een onmisbaar item tijdens het voorjaar, de zomer en het najaar. En als je voor 20.00 uur je bestelling plaatst, kun je morgen al beginnen met je tuininrichting. Jij bent dan in ieder geval al klaar voor de heerlijke, zwoele avonden die er vast en zeker komen!