Bolsius cleanlight kaarsen

Bolsius CleanLights. Een navulbare (geur) kaars in glas welke langdurig brand. De hervulbare kaarsenhouder is van dubbelwandig glas en die zorgt dat er geen was resten aan het glas blijven plakken. Kaars op? Vul de houder dan makkelijk na met een andere geurkaars. Gemaakt van natuurlijke vegan wax, zonder palmolie. Handig en mooi sfeerproduct van Bolsius Nederland

9 producten

  • € 27,99
   • € 27,99
    • € 27,99
     • € 27,99
      • € 27,99
       • € 27,99
        • € 44,99
         • € 44,99
          • Speciale prijs € 8,39 Normale prijs € 11,99

          9 producten

          Wat zijn Bolsius cleanlights en hoe gebruik je ze?

          Ontdek de nieuwe kaars van Bolsius, genaamd de CleanLight. Dat is een navulbare geurkaars, of neutrale kaars, die wel zo'n 20 uur brand en dus voor vele gezellige geur en lichtjes dagen zal zorgen. De kaars brand zolang door de hervulbare houder met dubbelwandig glas, deze zorgt ervoor dat er geen waxresten aan het glas blijven plakken en dus overblijven zouden blijven als restmateriaal. Het restmateriaal brand je nu dus helemaal op en er blijft nagenoeg geen was over. Als de kaars op is dan verwijder je hierna het lontplaatje uit de glazenhouder en vul je deze lekker makkelijk weer bij met een geurkaars in één van de vier heerlijke geurcombinaties. Houd je niet van geur pak dan de neutrale gewone kaars navulling zonder geur. Gemaakt met natuurlijke vegan wax, zonder palmolie. Met de cleanlights creëer je dus niet alleen geur maar ook sfeerlicht en ook een schoon brandgedrag met erg weinig afval. Goed voor de aarde en je bankrekening.

          Welke geuren zijn er te krijgen van de cleanlights

          Momenteel zijn er 4 geuren te verkrijgen en een neutrale uitvoering voor mensen die alleen van kaarslicht houden en niet van geur. Deze laatste wordt veel in de Horeca gebruikt omdat andere geurtjes, dan vanuit de keuken, daar niet echt welkom zijn. De geuren zijn als volgt:

          Gardenia & Fig

          Gardenia & Fig is een uitnodigende feelgoodgeur van exotische bloemen, zoete vijg en een vleugje musk.

          Cedarwood & Vetiver

          Cedarwood & Vetiver is een mystiek en sensueel parfum op een basis van hout, delicate bloemen en vetiver met een vleugje vanille.

          Grapefruit & Ginger

          Grapefruit & Ginger is een energieke en opwekkende geur van sappige citroen, fruitige grapefruit, kruidige gember en frisse eucalyptus.

          Cypress & Amber

          Cypress & Amber is een ontspannend en sereen parfum met aromatische balsem van cipres en tonen van sandelhout en amber.

          Filters
          INSPIRATIE EN VOORDELEN
          exclusieve kortingen tot 50%