Rustiek tafel / dinerkaarsen

Rustieke kaarsen, je hebt ze in allerlei kleuren en vormen en dus ook als diner- en tafelkaars van o.a. Bolsius

De gekleurde rustiek kaarsen zien er door hun ruwe vorm net iets robuuster uit dan normale diner/tafelkaarsen. Maar dat maakt ze juist hip en trendy. Rustiek dinerkaarsen van o.a. Bolsius koop je goedkoop bij Kaarsenfakkels.nl

Combineer en variëer

De rustiek diner- en tafelkaarsen 270/23 zijn niet alleen geschikt op de gedekte tafel. Je kunt ze prima gebruiken in een herfststuk, als blikvanger op een dressoir of op een hoekje van de schouw. Doordat ze in verschillende kleuren beschikbaar zijn, kun je kleurrijk variëren en zo een bepaalde stempel drukken op je feestje of je interieur. Je hoeft ze dus niet perse aan te steken. Je kunt de kaarsen ook perfect gebruiken als boost voor je leefomgeving. Maar aangestoken kaarsen staan vaak wel gezelliger. En ze kunnen je humeur ook een boost geven!

Laat je online inspireren

Bekijk makkelijk ons assortiment diner en tafelkaarsen online en laat je inspireren tot mooie 'kunstwerkjes'. De rustiek dinerkaarsen zijn per set van 9 stuks verkrijgbaar. Plaats vandaag voor 22.00 uur nog je bestelling, dan kun je de volgende dag al genieten van je nieuwe koop.