Rustiek multi lonten kaarsen

Multi lonten kaarsen zijn grote ronde of langwerpige rustieke kaarsen met meerdere lonten (wieken) van Bolsius en Smulders Deco in onder andere de populaire kleuren wit en ivoor

15 producten

  • Speciale prijs € 14,55 Normale prijs € 20,79
   • Speciale prijs € 24,49 Normale prijs € 34,99
    • Speciale prijs € 13,99 Normale prijs € 19,99
     • € 29,49
      • € 15,49
       • € 29,49
        • € 15,49
         • € 19,99
          • € 19,99
           • € 33,99

           15 producten

           Rustieke multi lonten kaarsen

           Er is keuze uit multi-lont kaarsen met 3, 4 of 5 lonten en en verschillende kleuren waaronder, wit, ivoor, rood, antraciet en taupe. Uiteraard allemaal scherp geprijsd en snel geleverd. Ga voor de bekende Bolsius kaarsen of bestel slim onze budget uitvoering met geweldige brandeigenschappen en de beste prijs kwaliteitsverhouding.

           Verschillende kleuren

           De ronde en langwerpige rustieke kaarsen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van rood tot maagdelijk wit en van ivoorkleurig tot antraciet of taupe. Ze staan prachtig op een grote eettafel, een dressoir of zelfs een salontafel. Het zijn echte trendy sfeermakers die je leefomgeving gegarandeerd stijlvol afmaken. Niet alleen in huiskamers, loungehoeken of feesten en partijen, maar ook bij bedrijven.

           Lange brandtijd

           Bijvoorbeeld op een balie van informatiebalie of op een tafel in de inkomst hal van een bedrijf. Zeker als je meerdere kaarsen bij elkaar plaatst. En dan hoef je ze nog niet eens aan te steken. In de horeca komen de multi-lonten dan weer uitstekend van pas in een restaurant bijvoorbeeld. Een van de voordelen is namelijk dat deze kaarsen extra lang branden.

           Prachtig schouwspel

           Als je de multi-lont kaarsen allemaal tegelijk aansteekt, geven ze een prachtig schouwspel op je muur. En ze geven veel warmte af. Natuurlijk kun je de kaarsen ook gewoon wegzetten als waardevol decoratiestuk. Want ze staan ook erg mooi als ze niet branden. Dat komt door hun robuuste ronde of rechthoekige vorm.

           Kijk, klik, bestel

           De rustieke multi-lont kaarsen zijn makkelijk online te bestellen via Kaarsenfakkels.nl. Kijk rustig rond op onze website, klik op de kaars van je keuze en plaats je bestelling. Als je bovendien je bestelling voor 22.00 uur plaatst, ontvang je je bestelling de volgende dag al in huis. Dat geldt ook voor bestellingen vanuit België. De levertijden zijn precies dezelfde als voor bestellingen vanuit Nederland. Zijn de kaarsen niet op voorraad, hou dan rekening met een mogelijk langere levertijd.

           Filters
           INSPIRATIE EN VOORDELEN
           exclusieve kortingen tot 50%