Sierkaarsen

Sierkaarsen

Onze sierkaarsen zijn bijna te mooi om aan te steken, ze verreiken je interieur en staan mooi als decoratie. Onze sierkaarsen zijn er in verschillende kleuren, vormen en zelfs ook in verschillende geuren. Ga je voor onze gelakte drijfkaarsen, breng je je woonkamer in de kerstsferen of ga je voor een van onze lavendel decoratie kaarsen? Mooie kaarsen om je huis eenvoudig om te toveren naar een ander prachtig uiterlijk of, in combinatie met onze mooie geurkaarsen, tegelijkertijd ook nog eens lekker fris te laten ruiken.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sierkaarsen

Schitterende cadeau- en decoratie kaarsen van Smulders Deco. Sierkaarsen, geurkaarsen en geur waxwindlichten, gelakte stomp- en drijfkaarsen die allemaal een lust voor het oog zijn en mooi in jouw huis staan. Deze in Europa vervaardigde luxe kaarsen zijn met de handvervaardigd en met de handgeschilderd. Verras iemand met een mooie kaars of geef de persoon een passende set kaarsen cadeau. Voor ieder interieur en voor ieder seizoen de juiste kaarsen. Je kunt spelen met verschillende formaten, kleuren en geuren. Je kunt de sierkaarsen door je hele woonkamer heenzetten, of in het midden van je kamer op je salontafel of een gezellige schaal met drijfkaarsen in de hal. Zo creëer je meteen een warm onthaal en een gezellige sfeertopper in huis. 

Decoratie kaarsen

Onze decoratie kaarsen brengen meteen sfeer in huis. Ze zijn mooi om naar te kijken en je kunt zelf kiezen of je ze wilt aansteken. Want ze zijn daar bijna te mooi voor en dan heb je er wel heel lang plezier van. Al onze decoratie kaarsen zijn handgemaakt in Europa en je hebt er lang plezier van. Onze decoratie kaarsen staan mooi in iedere kamer van je huis of in de tuin en kunnen je dinertafel net de finishing touche geven.  

Sier kaarsen makkelijk online bestellen

We hebben altijd wel een passende sier kaars in ons assortiment voor jouw interieur, het seizoen of de trend van het moment. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan mooi gevormde sier kaarsen. Je bestelt de sier kaarsen makkelijk online en als je voor 20:00 ’s avonds besteld heb je ze de volgende werkdag al in huis. Bestel je sierkaarsen direct online in onze webshop!