Flessen olielampjes

Flessen olielampjes

Flessen olielampjes met duurzame glasvezellont passen in iedere glazen limonade, bier en wijnfles. De glasvezellont zorgt voor een heldere vlam en is duurzaam want deze vergaat nagenoeg niet. Lekker en gezellige kleine olielampjes voor in een glazen fles. Leuk voor jezelf thuis maar ook perfect als eindejaars en personeels cadeau

Flessen olielampjes, waarom? Soms krijg je of koop je een mooie fles wijn die, als ze leeg is, te mooi is om weg te gooien. En dat hoeft ook niet. Kaarsen en Fakkels heeft namelijk de ideale oplossing om je mooie wijnfles om te toveren tot een prachtige olielamp. Hoe? Door je wijnfles te vullen met olie en er een olielampje in te hangen. Exclusief bij Kaarsenfakkels.nl diverse van deze schitterende flessenolielampjes online tegen de beste prijs.

Geschikt voor elke wijnfles

Dit speciale glazen olielampje heeft een glasvezellont die je nagenoeg niet hoeft te vervangen of bij te knippen. Met dit olielampje heb je uren  brandplezier. En het past in elke wijnfles. Je kunt de fles wegzetten als pronkstuk op je dressoir. Of zet meerdere flessen bij elkaar op tafel in plaats van kaarsen om je tafel sfeervol aan te kleden. Je kunt de olielampen uiteraard ook buiten gebruiken in bijvoorbeeld je loungehoek. Creëer een gezellig hoekje waar je uren kunt wegdromen met een goed glas wijn en een boek. Kies uit de simpele of de chique olielamp met rvs doofkap.

Snelle levering in België en Nederland

Als je de flessen olielampjes vandaag vanuit België of Nederland voor 22.00 uur bestelt, heb je ze morgen al thuis en kan het genieten beginnen.

Wijnfles olielampjes online kopen bij Kaarsen en Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan olielampjes voor in een wijnfles voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en flessen olielampjes.