Witte wax windlichten

Witte wax windlichten

De met wax gemaakte witte windlichten geven een ongelooflijk sfeervol lichtschijnsel zodra je er een kaars of theelichtje in plaatst. Bij Kaarsenfakkels.nl bestel je deze schitterende kaarsen eenvoudig online en bij ieder windlicht zit standaard al een kaarsje in die maar liefst 16 uur brand voordat deze hervult kan worden. Exclusief bij Kaarsenfakkels.nl tegen de scherpste online prijzen.

Sprookjesachtige taferelen

Je ziet ze vaak terug bij chique restaurants of hotels. Of bij loungebars, waar alles draait om sfeer en gezelligheid. Met de relight cup lights kun je namelijk zelf de kleur van het schijnsel op de wax bepalen, zodat je sprookjesachtige en feestelijke verlichting creëert. Daarom worden de wax windlichten ook vaak gebruikt in Belgische en Nederlandse tuinen. Precies omdat ze je tuin kunnen omtoveren in een persoonlijk paradijsje, waar je heerlijk kunt wegdromen met een cool glaasje wijn en muziek op de achtergrond. Of tijdens een tuinfeestje met vuurschaal of barbeque.

Variëer met kleur

Overigens wordt er bij ieder wax windlicht standaard een relight kaars geleverd met een neutrale cup zodat het windlicht een maagdelijk wit schijnsel geeft. Maar je kunt ook kiezen uit een van de vele gekleurde cups zodat er in plaats van een wit schijnsel een kleurtje door de wax heen schijnt. Als je dan kiest voor meerdere windlichten in verschillende kleuren, krijg je een mooi kleurenspel in je tuin 's avonds. Uiteraard kan je ook gewoon een theelicht of andere kaars in het windlicht plaatsen.

Bestand tegen harde wind

Je kunt niet alleen eindeloos variëren in kleur, maar ook in hoogtes want de wax windlichten bestaan er in verschillende groottes. Zo kun je het gebruik van windlichten perfect afstemmen op het thema van je feest. Of op het interieur van je tuin. Extra handigheidje is dat de wax windlichten ook bij wat hardere wind gewoon blijven branden, zodat je niet de hele avond moet rondlopen en controleren of alles nog wel brand. Je kunt dan ongestoord genieten, terwijl je tuin er sfeervol blijft uitzien.

Grootverpakking extra voordelig

Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en haal zo extra veel sfeer in huis. En als je vandaag nog voor 22.00 uur besteld, dan kun je de volgende dag al beginnen met de aankleding van je tuin.