Kaarsen bedrukken

Kaarsen bedrukken: Zoek je een bijzonder cadeau of relatiegeschenk? Laat dan kaarsen bedrukken. Wij bieden diverse mogelijkheden van bedrukken met verschillende voordelen. Bestel direct online of neem eerst even contact met ons op

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wil je iemand op een bijzondere manier herdenken? Laat dan een kaarsen of theelichten van onder andere Bolsius kwaliteit bedrukken met een zelfgekozen foto, logo of tekst. Uiteraard kunnen wij ook een afbeelding of een passende tekst voor je uitzoeken. Bestel je persoonlijke, bedrukte kaarsen en theelichten simpel en direct online in onze webshop. Kaarsenfakkels.nl is gespecialiseerd in het bedrukken van kaarsen en waxinelichtjes hierdoor zal je de online gemaakte bestelling juist, betaalbaar en binnen de gestelde levertijd in huis krijgen.

Een Sneak Peek uit ons atelier zien? Klik hier voor de Youtube shorts video

Ideaal als goodie en giveaway

Bedrukte kaarsen en thee- of waxinelichtjes zijn ideaal om weg te geven als give away en goodie of bedankje op een beurs, een trouwfeest, een doopfeest of als geboortegeschenk. Maar ook bij herdenking, rouw of bewustwording en spiritualiteit is een bedrukte kaars een juiste keuze. Je hoeft niet meteen een hele reeks te bestellen want bij stompkaarsen is het mogelijk lage aantallen te bestellen en te laten bedrukken volgens jou wensen. Dat kan in een kleur of in meerdere kleurtjes ook wel full colour genaamd. Gezien dat er in België en Nederland veel kaarsen en waxinelichtjes worden gebrand is een persoonlijke kaars of theelicht met opdruk altijd een welkom cadeau dat zeer zeker gebruikt zal gaan worden.

Diverse diktes en lengtes

Dinerkaarsen of Stompkaarsen zijn zowel in België als Nederland leverbaar in diverse diktes en lengtes. Maak een keuze uit een van de onderstaande modellen en plaats je bestelling online. Wij zorgen ervoor dat de juiste opdruk op je kaars komt te staan. Heb je speciale wensen, neem contact met ons op dan werken we die graag persoonlijk met je uit.

Verschillende manieren om kaarsen te bedrukken

Zo bieden wij transfer opdruk met en zonder paraffine waslaag eroverheen. Met een waslaag maak je de bedrukking dof maar bescherm je de afbeelding tegen krassen. Wat een voordeel is als de kaarsen jaren onbeschermd in een doos zitten en vandaar uit ook weggegeven worden. Bedrukte kaarsen, zonder waslaag over de bedrukking, hebben een afbeelding die vele malen scherper is maar deze is met kwade wil wel los te peuteren. Deze bedrukte kaarsen worden door ons dan ook altijd heel netjes per kaars ingepakt. Op de verpakking kan eventueel eenvoudig nog een sticker worden geplakt met uw bedrijfslogo of een tekst waarom u de kaars weggeeft etc. Ook de kleur van de kaarsverpakking is te kiezen zodat de bedrukte kaarsen echte cadeaus zijn met je eigen persoonlijke tint.

Bestel op tijd

Wil je een klein aantal bedrukte kaarsen bestellen, dan kunnen wij na akkoord van tekst en/of beeld, de kaarsen meestal binnen 2 weken bij je thuis leveren. Voor grotere hoeveelheden moet je op 2 weken rekenen. Uiteraard informeren wij je over de levertijd en in goed onderling overleg zal de uitlevering dan op de gewenste datum plaatsvinden.

Let op, bedrukte kaarsen zijn mto producten en worden dus speciaal voor je met de hand vervaardigd. Deze producten vallen buiten het recht op retour en kunnen dus niet teruggestuurd worden. Na betaling ben je automatisch akkoord met deze voorwaarde.

INSPIRATIE EN VOORDELEN
exclusieve kortingen tot 50%