Kaarsen bedrukken

Kaarsen bedrukken

Kaarsen bedrukken: Zoek je een bijzonder cadeau of relatiegeschenk?

 

Wil je iemand op een bijzondere manier herdenken? Laat dan een kaarsen of theelichten van onder andere Bolsius kwaliteit bedrukken met een zelfgekozen foto, logo of tekst. Uiteraard kunnen wij ook een afbeelding of een passende tekst voor je uitzoeken. Bestel je persoonlijke, bedrukte kaarsen en theelichten simpel en direct online in onze webshop. Kaarsenfakkels.nl is gespecialiseerd in het bedrukken van kaarsen en waxinelichtjes hierdoor zal je de online gemaakte bestelling juist, betaalbaar en snel in huis krijgen.

Ideaal als goodie en giveaway

Bedrukte kaarsen en thee- of waxinelichtjes zijn ideaal om weg te geven als give away en goodie of bedankje op een beurs, een trouwfeest, een doopfeest of als geboortegeschenk. Maar ook bij herdenking, rouw of bewustwording en spiritualiteit is een bedrukte kaars een juiste keuze. Je hoeft niet meteen een hele reeks te bestellen want bij stompkaarsen is het mogelijk lage aantallen te bestellen en te laten bedrukken volgens jou wensen. Dat kan in een kleur of in meerdere kleurtjes ook wel full colour genaamd. Gezien dat er in België en Nederland veel kaarsen en waxinelichtjes worden gebrand is een persoonlijke kaars of theelicht met opdruk altijd een welkom cadeau dat zeer zeker gebruikt zal gaan worden.

Diverse diktes en lengtes

Dinerkaarsen of Stompkaarsen zijn zowel in België als Nederland leverbaar in diverse diktes en lengtes. Maak een keuze uit een van de onderstaande modellen en plaats je bestelling online. Wij zorgen ervoor dat de juiste opdruk op je kaars komt te staan. Heb je speciale wensen, neem contact met ons op dan werken we die graag persoonlijk met je uit. 

Bestel op tijd

Wil je een klein aantal bedrukte kaarsen bestellen, dan kunnen wij na akkoord van tekst en/of beeld, de kaarsen meestal na twee of drie werkdagen bij je thuis leveren. Voor grotere hoeveelheden moet je op minimaal tien werkdagen rekenen. Uiteraard informeren wij je over de levertijd en in goed onderling overleg zal de uitlevering dan op de gewenste datum plaatsvinden.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 648 beoordelingenvia KiyOh