Vlamschalen

Vlamschalen

Gebruik in beton gegoten tuinkaarsen, buitenkaarsen in blik en aluminiumschaal of terracotta vlamschalen, vuurpotjes met stro inleg en stalen vuurblikken om net dat beetje extra's te geven aan je Belgische of Nederlandse tuin en terras tijdens een heerlijke en warme zomeravond of tijdens een koude maar oh zo gezellige winterbarbecue. Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste assortiment aan vlammende buitensfeer artikelen, die het buitenleven op een voordelige manier nog aangenamer voor je maken. Profiteer van onze zeer scherp geprijsde tuinkaarsen

Buitenleven

Buitenkeukens, loungesets, buitenhaarden, luxueuze zomer- en winterbarbecues... Ons leven speelt zich steeds vaker buiten af want in ieder seizoen hebben wij voortaan wel een reden om gezellig buiten samen te zijn. Daar mogen schitterende ronde en vierkante beton of terracotta vlamschalen dan ook zeker niet bij ontbreken.

Eindeloos combineren

Door de mooie decoratieve vormen en de verschillende kleuren van de buitenkaarsen zijn de beton en terracotta vlamschalen overal buitenshuis te gebruiken, voor welke gelegenheid dan ook. Dankzij ons ruime assortiment kun je eindeloos combineren, stylen en restylen. De dansende vlammen zijn uitermate geschikt als echte buitenverlichting langs looppaden of op ander strategische plaatsen in je tuin. Gebruik eens slim die ongebruikte vuurkorf en vuurschaal om er veilig een vuurpotje of vlamschaal in te plaatsen en zie de omgeving daarbij mooi oplichten.

Cupcake-looks

Wil je liever een in zijn geheel brandende en warmtegevende vuurpot, kijk dan eens bij onze vlamschalen met stro-inleg. Of wat dacht je van trendy gekleurde buitenkaarsen windlichten met een cupcake-look of tulp-look? Vandaag voor 19.00 uur besteld dan morgen al in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 362 beoordelingen