Paasdagen, wat doen wij met Pasen en hoe maak je het gezelliger?

Pasen is een van de belangrijkste christelijke feesten. Er wordt namelijk gevierd dat Jezus uit de dood is opgestaan. Hoewel het van oorsprong een religieus feest is, zie je zeker in Nederland en België ook meer het seculaire karakter. Pasen, een paar dagen vrij om religieus of juist minder traditioneel te vieren. Hoe je Pasen ook viert je kijkt altijd naar de paasdagen uit.  Een aantal prettige dagen die je invult en beleeft naar “your way of life”.

Naar de kerk of naar de woonboulevard

Paaseieren schilderen voor de paasdagen Eieren schilderen

Hoe dan ook, het doel is altijd gemeenschappelijk zoals samen naar de kerk, bezoeken van familie, dagje met het gezin naar de woonboulevard of pretpark en natuurlijk paaseieren schilderen met de kinderen of kleinkinderen. Wie herinnert zich dit niet? Lekker kliederen met verf, stiften en plakplaatjes en ze volgende morgen dan mogen opeten. Tenminste als je de verstopte paaseieren eerst nog gevonden kreeg. Wij komen dan direct bij één paasding wat niemand overslaat namelijk: Het paasontbijt. Gezellig met je partner of met de kinderen een speciaal ontbijtje met de bekende paaskleuren geel en groen of fuchsia op tafel. Kaarsjes aan, paasbrood of croissantjes uit de oven en de welbekende eitjes erbij. Gezelliger kan je het samen haast niet krijgen.

Paasdagen met de Paashaas, Paaskip, Paasei en Paas kaarsen

Vaak verschijnen er op de ontbijttafel ook non-religieuze elementen zoals met de paashaas,

Prachtig met de Pasen. Kippen en kuiken kaarsen Paaskip en paaskuiken kaarsen

paaskip en paas eieren. Allemaal producten om alles sfeervoller te maken en ons meer te laten genieten van deze bijzondere dagen in het jaar. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je deze elementen ook als kaars. Zo zijn er in onze webwinkel paashaas / konijn kaarsen en paaskip / kuiken kaarsen in moderne poly vorm. Uiteraard in alle kleuren van traditioneel geel tot hip wit. Ook hebben wij de normale rustiek kaarsen in diverse paaskleuren zoals geel en groen om de ontbijttafel op te fleuren.

Zijn paaskaarsen niet zo je ding dan adviseren wij je chocolade figuren :-) Helaas niet bij ons verkrijgbaar maar de stenen winkels en bakkerijen liggen alweer vol met heerlijke chocolade eitjes en je moet sterk in de schoenen staan niet zo’n chocolade eitje, in de mond wegsmeltend, te laten verdwijnen.

Ach ja, Pasen heerlijk genieten voor iedereen!