Tuinfakkels inspiratie

De echte zomer laat nog even op zich wachten, maar de eerste warme zonnestralen van 2016 hebben zich al laten zien. We gaan weer vaker in de tuin zitten, halen de korte broeken en zomerse rokjes uit de kast, onze winter dip verdwijnt en onze huid wordt langzaam aan iets bruiner. Toch zijn er veel mensen die tijdens de zomer het knusse, warme gevoel van de winter missen. De kaarsjes binnen aan en met een fleece dekentje en kopje thee op de bank. Geen nood, want wij kunnen je tuin net zo knus en gezellig maken tijdens de zomer, als de woonkamer tijdens de winter maanden! De temperatuur kunnen we natuurlijk niet veranderen, maar de warme, knusse sfeer zeker wel! Hoe vraagt u zich af? Met tuinfakkels.

De warme sfeer van tuinfakkels

Tuinfakkels heb je natuurlijk in alle soorten en maten. Er zijn stalen, rvs en de bamboe tuinfakkels. Wij zijn een grote fan van de bamboe fakkels als het gaat om sfeer creëren in je tuin. Niet alleen hebben de bamboe tuinfakkels een warmer gevoel, ze brengen ook een beetje een tropische sfeer in je tuin. Je mist alleen nog de cocktail in je hand en de geluiden van de zee. Hiermee is de tropische sfeer helemaal compleet en waan je je misschien wel heel even in tropisch paradijs.

Langs het water

Woon je aan het water of heb je misschien een zwembad in de tuin, dan geven de tuinfakkels een extra leuk effect tijdens de zwoele zomeravonden. Door de weerspiegeling van de vlammen in het water heb je een soort dubbel effect van de vlammen. Ook is het leuk om de tuinfakkels als bosjes bij elkaar te plaatsen. In plaats van ze te verdelen door je tuin, creëer je hiermee een groots en speels effect. Desalniettemin, het maakt niet uit hoe je ze plaatst, het is vooral belangrijk dat je er niet te weinig plaatst. Hierdoor wordt het namelijk een karig geheel en creëer je niet het gewenste effect.

We zijn benieuwd wat voor sfeer de tuinfakkels in jouw tuin creëren, geniet van de zomer!